A készlet tartalma 20 db kagyló forma Anyag Fém Belső hosszúság 6.7cm Belső szélesség 5cm Hosszúság 9cm Magasság 1.5cm Tisztítás Mosogatás karcmentes mosószerrel. Kezelés Használat előtt a formát karcmentes mosogatószerrel jól mossuk ki és töröljük szárazra! Minden sütés előtt kenjük be zsiradékkal és lisztezzük ki! kenjük ki zsiradékkal (vajjal vagy margarinnal) a kis sütőformákat, kevés tésztával kitöltjük a kagyló sütőformákat úgy, hogy közepükben mélyedés maradjon, egy tepsibe rakjuk a tésztával megtöltött kis formákat és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, még melegen kiütögetjuk a kagylókat a formából. Mandula sütemény: Összetevők • A tésztához: • 40 dkg liszt • 25 dkg margarin • 15 dkg darált dió • 15 dkg porcukor • 2 evőkanál kakaópor • A krémhez: • 3 dl tej • 40 g vanília puding • 15 dkg margarin • 10 dkg porcukor • ízlés szerint 1/2 üveg zöld mandulaaroma